Kök från Ballingslöv i Stockholm

Vi skapar det kök du och din familj behöver med bästa garanti! Ballingslöv är ett av de starkaste varumärkena för kök och bad på marknaden. Det för med sig mycket gott. Du får 20 års garanti på såväl lådor som gångjärn och 10 år på skåpstommarna.

Inspireras av bilderna nedan, och designa ditt eget kök med Ballingslövs kökssimulator. Där kan du prova dina köksval och se vad just ditt drömkök kostar.

Gå till Ballingslövs kökssimulator

Classic I Bistro lindblomsgrön

Om köket

Bistro är en formstark nyhet i sortimentet. En modern klassiker med platsbyggd känsla. Luckor målade i lindblomsgrönt i kombination med en ljus lite tunnare bänkskiva i komposit. Den trendiga spiskåpan i vit glasfiber fullbordar kökskonceptet.

Prova själv i kökssimulatorn!

Line vit/alu

Om köket

Med köksluckan Line vit får du ett vitt, stilrent köm som passar i nästan alla sammanhang. I denna miljö förstärks den redan minimalistiska känslan av det vita köket utan handtag. Köksluckan Line kommer med integrerade grepp i aluminium eller vitt, och det finns i hela 15 färger.

Prova själv i kökssimulatorn!

Nordic ask vit

Om köket

Ett nytt vitt kök med innanförliggande luckor och utanpåliggande sockel ger ett lyxigt och traditionellt utseende. Bänkskivor i marmormönstrad kompositsten är ett riktigt bra och slitstarkt alternativ att rekommendera. Kort sagt, en känsla av klassiskt lantligt kök i kombination med hypermodern teknik.

Prova själv i kökssimulatorn!

Classic | Gastro vit

Om köket

Här ser du prov på ett klassiskt kök i modern tappning. Ett blont nordiskt träkök i massiv ask.

Ett hårt och tåligt träslag som därför möjliggör att välja även arbetsytorna, det vill säga bänkskivorna i detsamma. Notera också de ovanliga luckorna med vitringlas upptill, belysta inuti som ger köket en exklusiv finish och ett härligt stämningsljus.

Prova själv i kökssimulatorn!

Bistro peppargrå

Om köket

Ett kök som tar plats och skapar utrymme.

I det här köket följs luckan Bistro i peppargrå och tillbehör i olika accenter från Classic-serien åt. Ett skafferi i glas bildar rumsavdelare utan att blockera ljusflödet. Genom att ägna detaljerna en extra tanke får köket liv och spänning.

Prova själv i kökssimulatorn!

Birka vitmålad

Om köket

Ett kök för den moderna familjen med all förvaring i bänkskåpen och arbetsytor som är luftiga och rejält tilltagna. Birka luckan är här vitmålad och kombinetrad med bänkskivor och stänkskydd i mörk tunn komposit. Detta skapar en skön och härlig kontrast till de lite mjukare vita luckorna. Strikt och stilrent.

Prova själv i kökssimulatorn!

Meny lindblomsgrön

Om köket

Ett ljust och vackert kök med lantlig och hemtrevlig känsla. Träspont på väggarna förstärker intrycket och känns skandinaviskt och rent. Bänkskivan är i svart granit och ger en vacker kontrast till det ljusa köket. Den rejäla spisen med dubbla ugnar och fläktkåpan avslöjar ägarens genuina matintresse.

Prova själv i kökssimulatorn!

Bistro ask brunbets

Om köket

Exklusivt brunt kök från Ballingslöv, här med köksluckan Bistro ask brunbets.

Kökshandtagen av ljust läder i kombination med köksluckan i trä och den stryktåliga bänkskivan i Carrara kompositsten tar dig hela vägen till det exklusiva finrummet. Enbart köksbänken och vitrindörren in till skafferiet skulle kunna lyfta vilken lägenhet som helst till oanade höjder.

Prova själv i kökssimulatorn!

Nordic ask vitmålad

Om köket

Modernt vitt kök med massiva luckor i vitmålad ask i serien Nordic.

Köket på bilden är smakfullt och distinkt kombinerat med vitvaror från Siemens, stram blandare i mässing från Vola och cylinderformad fläkt, från Eico.

Prova själv i kökssimulatorn!

Solid grå och vit metallic

Om köket

Hypermodernt kök med glittrande metallicfasad. Högglanslackerade luckor i antracitgrått och pärlemovitt.

En öppen,trendig och färgglad lösning för den desigintresserade. Rena köksytor med dold öppning av alla luckor skapar en futuristisk känsla av köket. Observera också den integrerade tillredningsplatsen läckert inbyggd i rostfritt stål.

Prova själv i kökssimulatorn!

Metro ek grå lasyr/svartbets

Om köket

Ett kök som är mer än kök.

Genom att blanda svartbetsad och grålaserad ek suddan gränsen mellan köksinredning och vardagsrum ut. Att blanda flera material kan verka djärvt, här syns hur effektfullt och harmoniskt det kan bli. Bänkskivan i keramik och massiv mörk ask skapar tyngd åt den släta luckan Metro, och den hängande hyllan i stål blir elegant med hyllor i klassiskt trådglas.

Prova själv i kökssimulatorn!