Låt oss stå till tjänst

Våra köksarkitekter är experter. Du träffar kunniga inredare som under många år planerat och sålt kök med stor framgång. Vår gedigna kökserfarenhet garanterar de bästa förutsättningar för planering av ditt nya kök.

Vi lovar att göra vårt yttersta för att ditt kök ska bli en praktisk arbetsplats, för många år framöver. Och vi har moraliskt mod att göra det där lilla extra. Det som gör köket personligt och spännande. Precis som det ska vara.

Besök oss på Houzz:

Renovering och heminredning

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Välkommen hit!

Större karta

Ballingslöv Stockholm City
08-446 803 70
info(a)ballingslovcity.se

Öppettider
Mån-Fre: 10 -18
Lör: 11-15


Experthjälp utöver det vanliga!

Annelie

Att ihop med kunden arbeta fram en praktisk kökslösning är alltid lika roligt. Framför allt är det lika spännande varje gång då inget kök blir det andra likt. Det är mitt motto:- att varje kök skall vara unikt. Hör av er för ett möte. Med mig kan ni känna er trygga, norrlänning som jag är.

Annelie(a)ballingslovcity.se

Fredrik

Jag har världens roligaste jobb! Tillsammans med mina kunder förverkligar jag deras köksdrömmar. Varje kök är lika unikt som familjen som lever i det. Detta ger mig ett utvecklande och omväxlande arbete. Kan det bli bättre? Vi ses i köket.

Fredrik(a)ballingslovcity.se

Eva-Lena

Jag träffar varje dag människor fyllda av idéer och drömmar om ett nytt kök. Att få göra dessa nya bekantskaper och förverkliga dessa köksdrömmar är nog det bästa med mitt arbete. Boka en tid så ska vi tillsammans få alla pusselbitar att falla på plats. Varmt välkomna.

Eva-Lena(a)ballingslovcity.se

Anders

Min målsättning är att ge alla kunder den service de vill ha så att de blir till 100% nöjda. Hör av er till mig så kan vi tillsammans hitta lösningen till ert drömkök. Vardagsglädje är för mig att få sälja kök till dig.

Anders(a)ballingslovcity.se

Annika

Jag är ekonomitjejen som bokar ordrar och håller koll på butikens affärer. Mitt jobb är också att se till att företagets ekonomi-funktioner som fakturering och bokföring fungerar. Undrar ni över något om detta så hör av er till mig. Väl mött!

Annika(a)ballingslovcity.se

Peter

Vi erbjuder dig mer än 75 års erfarenhet av kök och inredning från ett och samma ställe. Tillsammans med min kunniga personal vågar jag lova bästa möjliga service för att skapa ditt nya kök. Missa inte detta tillfälle hos oss.

Peter(a)ballingslovcity.se

Partners

För att göra ditt kök komplett samarbetar vi bland annat med dessa marknadsledande leverantörer.